Reageer

225 berichten, 23 pagina's 
«  11  12  13  14  15  » 
27-10-2022
Geplaatst door: Emy

Veilig

Dank voor de uitleg Lea👍

25-10-2022
Geplaatst door: Charles

Zebrapad

Deze hindernisbaan8wa6 heeft uitleg nodig.....

22-10-2022
Geplaatst door: Rien

Boswandeling

Mooi verhaal, met mooie foto,s.jg5u

03-10-2022
Geplaatst door: Jolien

Indian Summer

Mooi 🍁!

25-09-2022
Geplaatst door: corrie van leusden

ouwe taarten

heeeeel herkenbaar!

25-09-2022
Geplaatst door: Jolien

Ouwe Taarten

Wat fijn…..is dit stukje op ‘Wandelnet’ 🤗!

17-09-2022
Geplaatst door: Ingrid van Someren

Verkeersdoden

Ik was dit keer extra geraakt door dit spritsje van je !!!
Jouw oude opa was ook mijn opa die ik niet heb gekend. Jouw oude vader was mijn oom en zijn verkeersongeval herinner ik me nog heel goed. "Toevallig" werden we omgeleid met de auto die dag omdat er iets was gebeurd. Ik wilde nog een andere route volgen om toch op het betreffende kruispunt uit te komen... maar iets zei me om die weg niet te nemen. Later op die dag belde mijn moeder om te vertellen dat mijn ome Jac op dat kruispunt was overleden door een verkeersongeval op zijn fiets. Daarom hadden we blijkbaar niet op dat kruispunt uit mogen komen die ochtend.
Jij zegt : Ik wil geen lang ziekbed met angst voor allerlei pijnen of (zeer denkbaar) het ontbreken aan goede verzorging door gebrek aan personeel of eenzaam verpieterend.
Dat is ook wat ome Jac zei en dacht wanneer hij zijn broer (mijn vader) bezocht in het verpleeghuis en hem daar eenzaam zag verpieteren ...helemaal de weg kwijt. En ik was blij (dat woord klinkt misschien wat vreemd) dat ome Jac dit bespaard is gebleven. Ook nu nog denk ik er regelmatig aan wanneer wij het onlangs aangepaste kruispunt in Waalre, waar ome Jac destijds op zijn fiets werd aangereden, passeren en welke nu veel verkeersonveiliger is geworden voor met name de fietsers !!! En zeker de oudere !!!
En ook ik hoop dat ons de ellende, die we nu al regelmatig ervaren, met het gebrek aan zorg op onze oude dag bespaard zal blijven. Mijn moeder die, voor haar tijd in het verpleeghuis, regelmatig zei : oud worden willen we allemaal....maar oud zijn is helemaal niet zo leuk. Ik denk nog vaak aan haar wijze woorden...en aan mijn vader en aan ome Jac. Mijn vader was trots op het kunstenaarschap van zijn broer wat hij tot het laatst toe heeft uitgevoerd en waarom nu op mijn bureau nog een vredesduifje van hem staat......Het leven is niet maakbaar maar wij kunnen het zelf wel een beetje mooier maken ! Bedankt ome Jac dat jij het vooral voor de mensen in de geestelijke gezondheidszorg op De Grote Beek wat mooier hebt gemaakt. En jij bedankt voor de spritsjes .....en zeker deze.

17-09-2022
Geplaatst door: Pien Wit

fietsende ouderen

de oude Pien fietst er ook vrolijk op los.

17-09-2022
Geplaatst door: Jolien

Verkeersdoden

…..helemaal waar !

28-08-2022
Geplaatst door: Peter

yoga

Ja, wonderlijk die yoga: hoe meer uiterlijk lawaai, hoe meer innerlijke rust!