Reageer

256 berichten, 26 pagina's 
«  22  23  24  25  26 
11-09-2016
Geplaatst door: wilma

zwart / wit

ja zwart/wit fotoos kunnen
inderdaad prachtig zijn
Jouw tekening is ook zeer goed gelukt Knap hoor

31-08-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

patatje

Ja................ ik merk het, je bent een expert op het gebied van patat! Zo heeft eenieder wel iets, wat niet zo goed voor hem/haar is maar het is oh zo lekker! Ik wens jou nog vele patatmomenten toe.

26-06-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

jonge moeder

Hier heb ik maar één woord voor nodig: WALCHELIJK. De tekening erbij is weer leuk gevonden!

12-06-2016
Geplaatst door: anke

jonge moeder

Poor baby.
Vooruitzicht: grootste gedeelte van zijn leven geen mummy or daddy!

11-06-2016
Geplaatst door: Wim

Jonge moeder

Niet alles wat kan, moet kunnen ????

Wat mij betreft een regelrechte schande dat dit kan en wordt toegestaan. De tulband van het heerschap kan gebruikt worden om het kind warm verpakt aan te bieden in een vondelingen loket.... :-(((((

31-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Medicijnen

Kom je ook gieren in Bosnie tegen? Wonderlijke vogels, maar waarom ze nu van Diclofenac dood gaan, is mij een raadsel. Ik kan me niet voorstellen dat zij een pilletje nemen wanneer ze last hebben van een ontsteking. Dat het een paardenmiddel is, dat kan ik me wel voorstellen, want je bent heel snel van je klachten af. Gelukkig behoor ik nog tot degene die nauwelijks medicijnen hoef te slikken en daarmee ben ik een bofkont. Fijne vakantie!

31-05-2016
Geplaatst door: Ingrid

Medicijnen

Ja het is wat met die medicijnen. Het is toch iets waar ik me zorgen om blijf maken in de zorg. We worden gemanipuleerd door de hele farmaceutische industrie en worden er inderdaad lang niet altijd beter van en vallen zo van de ene klacht in de andere door het gebruik van medicijnen en het kan inderdaad dus zelfs fataal zijn. En hoe die Spaanse gieren aan de Diclofenac komen ....... ? Laat ik me daar nu voor dit moment maar even ook geen zorgen om maken!

21-05-2016
Geplaatst door: Jolien

Molen

Prachtig Hollans plaatje ! Ik hou er zo van !😘🌻👍

19-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Molen

In onze tijd zijn er dingen die om de haverklap veranderen, denk aan automatisering, technologie, medisch inzicht en voedingsleer. Voor een 'eenvoudig' mens nauwelijks te volgen. Maar zo af en toe kom je dingen tegen die van alle tijden zijn zoals de molens op Kinderdijk. Vandaag lees ik een citaat in de krant over respect, vrijheid van denken, verdraagzaamheid. Dit had Erasmus 500 jaar geleden ook al hoog in zijn vaandel staan. Alles daarover is te zien in een tentoonstelling over Erasmus in Gouda.

06-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Puttertje

Sta je in het Mauritshuis voor het Puttertje dan gaat de gedachte door je heen "dat schilderijtje wil ik wel meenemen, als mijn tas groot genoeg zou zijn". Maar de lef heb ik natuurlijk niet en een kunstrover ben ik evenmin. Het boek van Donna Tartt begint ongeveer in een zelfde situatie in een museum maar dan in New York. Een echte aanrader!