Reageer

243 berichten, 25 pagina's 
«  19  20  21  22  23  » 
08-06-2017
Geplaatst door: wilma

pauw

prachtig lea

26-05-2017
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Moeder Trump

Tsa, waar of niet waar? Ze oogt wel op meneer de president (m.d.p.), maar ik denk dat je fantasie aan de loop is gegaan. Wel leuk hoor, want je brengt me aan het twijfelen. Ongetwijfeld heeft m.d.p. zijn kapsel gestolen van zijn moeder en daarmee bedoel ik de hoeveelheid lak. En zijn mond is toch wat 'zuiniger '.

26-05-2017
Geplaatst door: Ellen

moeder trump

Zij ziet er 'iets' beter uit, maar desalniettemin ONNATUURLIJK

13-05-2017
Geplaatst door: Marian

Gezondheid

Ja een volkstuin en daar 4 a 5 kippen houden. Biologisch voeren En vaak wat eitjes weggeven. Wel elkedag verzorgen..... Veel werk. Maar zeer veel voldoening gevende. ja9y

13-05-2017
Geplaatst door: Emy den Doop

Vrije uitloop kippen

Een goede vraag waar ik nooit bij heb stilgestaan. Zou Wakker Dier het antwoord weten?

08-05-2017
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Franse slag

Heb je kunnen slapen in de rioollucht? De wijn heeft waarschijnlijk het ongemak verzacht. Ik ga je niet vragen naar het adres. Zie het wel in 'ik vertrek'. Alhoewel, de eigenaar is al langer weg uit Nederland, dan dat het programma bestaat. Dus dan kom je waarschijnlijk niet meer op TV.

30-04-2017
Geplaatst door: Corrie van Leusden

De Ziel

Je vraagt je af of men in de ogen van een mens kan aflezen, wat in zijn ziel beweegt? Er is een wetenschap die dat beweerd. Hoe die wetenschap heet, weet ik even niet. Maar wie zich er in verdiept heeft ( de wetenschapper) beweerd, dat hij de ziel kan lezen. Ik denk dat daar een kern van waarheid in zit. Er is een verschil tussen bijv. vrolijke ogen of droeve ogen. Daarin kan men aflezen wat in de ziel speelt

21-04-2017
Geplaatst door: Wilma

Niet gek latten maken

Helemaal gelijk.9fe
we laten ons helemaal gek maken
" de waan van de dag "

13-04-2017
Geplaatst door: igor

pandapropaganda

"geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven." (chinees spreekwoord)

Uit de nieuwsbrief van 'Nature';

Het toonaangevende wetenschappelijke blad Nature publiceert een artikel waarin wetenschappers aantonen dat de huidige mondiale Pandapopulatie jaarlijks genoeg Bamboe consumeert om alle hongerigen op deze wereld van 2 bamboe vishengels te voorzien. De auteurs pleiten in hun publicatie voor het laten uitsterven van de Panda om zo het wereldvoedselprobleem op te lossen.

10-04-2017
Geplaatst door: marian

je kunt een ogencollectie boven je tafel gaan maken.....