Reageer

271 berichten, 28 pagina's 
«  24  25  26  27  28 
31-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Medicijnen

Kom je ook gieren in Bosnie tegen? Wonderlijke vogels, maar waarom ze nu van Diclofenac dood gaan, is mij een raadsel. Ik kan me niet voorstellen dat zij een pilletje nemen wanneer ze last hebben van een ontsteking. Dat het een paardenmiddel is, dat kan ik me wel voorstellen, want je bent heel snel van je klachten af. Gelukkig behoor ik nog tot degene die nauwelijks medicijnen hoef te slikken en daarmee ben ik een bofkont. Fijne vakantie!

31-05-2016
Geplaatst door: Ingrid

Medicijnen

Ja het is wat met die medicijnen. Het is toch iets waar ik me zorgen om blijf maken in de zorg. We worden gemanipuleerd door de hele farmaceutische industrie en worden er inderdaad lang niet altijd beter van en vallen zo van de ene klacht in de andere door het gebruik van medicijnen en het kan inderdaad dus zelfs fataal zijn. En hoe die Spaanse gieren aan de Diclofenac komen ....... ? Laat ik me daar nu voor dit moment maar even ook geen zorgen om maken!

21-05-2016
Geplaatst door: Jolien

Molen

Prachtig Hollans plaatje ! Ik hou er zo van !😘🌻👍

19-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Molen

In onze tijd zijn er dingen die om de haverklap veranderen, denk aan automatisering, technologie, medisch inzicht en voedingsleer. Voor een 'eenvoudig' mens nauwelijks te volgen. Maar zo af en toe kom je dingen tegen die van alle tijden zijn zoals de molens op Kinderdijk. Vandaag lees ik een citaat in de krant over respect, vrijheid van denken, verdraagzaamheid. Dit had Erasmus 500 jaar geleden ook al hoog in zijn vaandel staan. Alles daarover is te zien in een tentoonstelling over Erasmus in Gouda.

06-05-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Puttertje

Sta je in het Mauritshuis voor het Puttertje dan gaat de gedachte door je heen "dat schilderijtje wil ik wel meenemen, als mijn tas groot genoeg zou zijn". Maar de lef heb ik natuurlijk niet en een kunstrover ben ik evenmin. Het boek van Donna Tartt begint ongeveer in een zelfde situatie in een museum maar dan in New York. Een echte aanrader!

30-04-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Kimonomeisje

Nou ja, dat is toevallig. Zijn we net naar de tentoonstelling van Breitner geweest en wordt er nu een schilderij gevonden! Deze is niet minder mooi, ik ga het kopiëren en inlijsten

30-04-2016
Geplaatst door: wilma

kimonomeisje

als ze bij mij op zolder had gelegen , zou ik haar gelijk boven mijn bank hangen, een Breitner of niet

24-04-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

Bloesem

Weer een leuke tekening Lea van een boomgaard met bloesem. Jammer dat het erg koud was vandaag om er echt van te genieten. Het voordeel is dan wel, dat de bloesem langer mooi blijft. Zo zien we maar weer elk nadeel heeft een voordeel.

16-04-2016
Geplaatst door: Corrie van Leusden

vierde hoedje

Is er een gezinsuitbreiding in de familie op komst? Dat heb je dan origineel weergegeven.

16-04-2016
Geplaatst door: wilma

hoedjes

heb de indruk dat je de suggestie
wekt dat er weer een klein hoedje
op komst is